Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc 200 lei

Cafea de specialitate

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Specialty Coffee
Cafeaua de specialitate este termenul pentru cea mai înaltă calitate de cafea disponibilă, de obicei legată de întregul lanț de aprovizionare, folosind cafea de origine unică sau proveniență unică. Termenul a fost folosit pentru prima dată în 1974 de Erna Knutsen într-un număr al revistei Tea & Coffee Trade Journal. Knutsen a folosit cafeaua de specialitate pentru a descrie boabele cu cea mai bună aromă, care sunt produse în micro-climate speciale.
Cafeaua de specialitate este legată de fermieri și de cei din industria cafelei, ce vin să ofere consumatorilorc o cafea de calitate excepțională, atât cultivată, cât și preparată la un standard semnificativ mai mare decât media, cunoscut sub numele de al treilea val de cafea sau Third Wave of coffee. Definiția larg acceptată a cafelei de specialitate este cafeaua care obține 80 de puncte sau mai multe, pe scara de 100 de puncte utilizată pe formularul Specialty Coffee Association Cupping. Cafeaua cu un scor de la 90-100 este clasificată Remarcabilă, cafeaua care are un scor de 85-89,99 este clasificată Excelent, în timp ce cafeaua cu un scor de 80-84,99 este clasificată Foarte bună.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!