Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc 200 lei

Garage Cafe Columbia Tolima PAZ Project

45,00 Lei

Mar rosu, usor fermentat, fructe de padure

SCA Score : 84
Varietal Castillo
Regiune Tolima
Procesare Spalata
Producator/Ferma PAZ Urbania
Origine Colombia
Cantitate:
Modalitate De Preparare:
In stoc

Durata de livrare: Livrare 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C23 Ai nevoie de ajutor? +40728037270
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Columbia Tolima Urbania

În căutarea unei cafele remarcabile, pur și simplu nu poți ocoli Columbia. Reputația  calității a Columbiei provine din munca grea și solul excelent. O caracteristică topografică unică intră, de asemenea, în joc atunci când vorbim despre diferitele fațete ale cafelei columbiene: cele trei cordillere ale lanțului muntos Anzi. Mai multe microclimate se formează între și în interiorul lanțurilor muntoase, rezultând condiții excepționale pentru producția de cafea de înaltă calitate.

În ciuda faptului că au un trecut conflictual, multe regiuni producătoare de cafea din Columbia sunt bine recunoscute pentru calitatea lor. Tolima, de exemplu, în mijlocul vestului Columbiei, a fost ocupată de Forțele Armate Revoluționare din Columbia (FARC) până de curând. Impactul grupării rebele a făcut dificil pentru producători să lucreze în zonă, dar în cele din urmă, după ce au ajuns la un acord de pace, fermierii de cafea și familiile lor s-au putut întoarce în zonă și și-au putut cultiva din nou cafeua. Acest lot de Castillo spălat provine din această regiune, în special din municipalitățile Chaparral și Planadas. A fost produs de micii fermieri prin intermediul PAZ, un proiect de pace condus de Urbania în Columbia, care lucrează cu victimele conflictului armat din zonă. Pentru acești fermieri și familiile lor, cafeaua a avut un rol de lungă durată în moștenirea lor agricolă. Drept urmare, ei se angajează în cultivarea soiurilor tradiționale de cafea, un număr considerabil dintre ei trecând la agricultura ecologică. Din mai până în iulie are loc principalul sezon de recoltare. Cireșele de cafea coapte sunt culese selectiv, apoi depulpate și fermentate timp de 20 de ore. După aceea, boabele sunt spălate cu apă curată pentru a îndepărta orice mucilagiu sau resturile rămase și apoi uscate la soare până la atingerea nivelului de umiditate dorit, de aproximativ 12,5%. Rezultatul este o ceașcă delicată și suculentă, cu note de măr roșu și fructe de pădure.


 
Informatii conformitate produs

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!